Un produs Blogger.

duminică, 11 martie 2012

Home » , , , , , , , » Phineas si Ferb in a doua dimensiune

Phineas si Ferb in a doua dimensiune

Filmul de animatie  Phineas si Ferb in a doua dimensiune a fost lansat in Romania  in luna noiembrie a anului 2011.  Creatia este o continuare a serialului de animatie Phineas si Ferb, in care  personajele principale sunt puse intr-o ipostaza inedita si aparent fara scapare. Daca in  episoadele serialului personajelor le era permisa orice actiune, fara a le fii pusa in pericol viata, in lungmetrajul acesta,  Phineas, Ferb si celelalte personaje se lupta pentru a scapa cu viata din  fata  dictatorului suprem Dr Doof din cea de-a doua dimensiune.
Totul incepe intr-o zi normala de vara in care baietii  creeaza un dispozitiv de  transfer in alta dimensiune.  Acest dispozitiv ii ajuta sa revina cu picioarele pe pamant in siguranta, dupa ce  se catapultau cu ajutorul catapultei in forma de ornitorinc pe care o construisera. Insa planurile nu merg  tocmai bine. Ei se ciocnesc in aer cu Agentul P si ajung  intamplator sau nu   in  laboratorul  doctorului Doofensmirtz. Acesta le arata baietilor noua sa inventie numita In-Alta-Dimensiune-Inatorul, pe care insa nu o poate folosi din  cauza ca  nu -ia dat inca de cap. Phineas si Ferb se ofera sa-l ajute asa ca reusesc sa puna in functiune aparatul care deschide o noua dimensiune.  Odata deschisa noua dimensiune Dr Doof si cei doi frati pasesc in ea, desi Agentul P  isi face aparitia in laborator in pielea animalului de casa al copiilor, in incercarea de ai opri pe acestia sa-l ajute pe doctorul malefic. Nu reuseste  sa-i opreasca asa ca toti ajung in alta dimensiune si raman blocati acolo. In  timpul prezent Candace incearca sa-si gaseasca fratii, dar nu reuseste.
Actiunea se muta  in a doua dimensiune, unde ajunge in cele din urma  si Candace. Toti sunt luati ostateci de conducatorul suprem Dr Doof din a doua dimensiune,  care comanda  uciderea lor, inclusiv a "eu-lui" sau din alta dimensiune.  Reusesc sa scape la limita din  aceasta incurcatura iar spre final actiunea revine in dimensiunea normala, dar  se muta cu tot cu  fortele malefice din cea de-a doua dimensiune. Candace crede ca  a gasit solutia  distrugerii   acestor forte si incearca sa-i  arate mamei sale ceea ce se intampla afara, fiind convinsa ca totul va disparea inainte ca aceasta sa vada. Convingerea ei da roade si normbotii dispar, dar nu  ca urmare a actiunii lui Candace, desi ea nu-si da seama de acest lucru.
Finalul este distractiv si ii surprinde intr-o postura romantica pe Phineas si Izabela.  Acestia ajung in  agentia secreta condusa de Major Monograma, care le propune sa-si reia vietile normale cu conditia sa li se stearga memoria si sa  uite tot ce li s-a intamplat in acea zi. Toti copiii accepta, iar Izabela profita de acest moment pentru a-l saruta pe Phineas care  este luat prin surprindere si mai are timp sa reactioneze.
Va recomand sa vedeti acest  lung metraj, mai ales daca cunoasteti personajele din serialul animat.









Share this games :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Statistici